Women’s Health ger 8 tips som ger dig mer tid

2014/03/19

Comments

Blev tipsad om Women’s Health-artikeln 8 tips som ger dig mer tid!, så jag tänkte att jag delar med mig av den till er.

De två punkter jag gillar bäst:

2. Använd din restid.

Att använda restiden försöker jag utnyttja de dagar jag åker kommunalt. På morgonen försöker jag göra min daily review så jag vet med vad jag ska sätta igång att jobba med direkt när jag är framme och framför allt har jag tömt inkorgen i mejlen. På vägen hem funderar jag nu oftast på vad jag ska blogga om till #blogg100.

5. Svara direkt.

Att bearbeata sin inkorg med OHIO-metoden (only handle it once, samma används i GTD) är helt rätt. Släng bort skräp, svara på det som tar två minuter och flytta resten till en mapp som ska bearbetas senare.

Related Posts

Sluta skjuta upp saker – sluta prokrastinera

Jag skrev tidigare om att sluta skjuta upp saker och Canons arbete med dokumentismen. Dokumentism – läran om hur du jobbar effektivare med dokument och information. Canon samarbetar med ståupparen Jacob Öqvist under konceptet Smarta Dumheter. I det här klippet får du...

Blogg100 2014 har tagit studenten…

Blogg100 har tagit studenten, för blogg100 har tagit studenten, blogg100 har tagit studenten, fyfan vad vi är bra! Alla som har bloggat i Blogg100, som började första mars och idag har lagt ut sista inlägget i #blogg100-serien har idag klarat av utmaningen: Ett inlägg...

När ska jag göra vad på min att göra-lista?

När ska jag göra vad på min att göra-lista? Det beror på vilken kontext jag befinner mig, vilket plats eller utrustning jag har tillgänglig. Hur mycket tid jag har tillgänglig. Vilken energinivå jag har just nu. Vilka saker har högst prioritet av de jag kan göra...

0 Comments

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

News & Updates

Join Our Newsletter

Share This