Blogg100 2014 har tagit studenten…

2014/06/08

Comments

Blogg100 har tagit studenten, för blogg100 har tagit studenten, blogg100 har tagit studenten, fyfan vad vi är bra!

Alla som har bloggat i Blogg100, som började första mars och idag har lagt ut sista inlägget i #blogg100-serien har idag klarat av utmaningen: Ett inlägg om dagen i 100 dagar.
Grattis till er som tog er i mål! Grattis till mig som tog mig i mål.

Hur gick det då?

Hur gick det då? I mitt första inlägg Blogg100 – Tredje gången gillt satte jag upp målet att blogga mer, det har jag klarat av med framgång. Jag rabblade upp 17 ämnen som jag skulle ha kunnat skriva om, jag höll mig främst till personlig effektivitet, getting things done och lite granna om att blogga. Det ser jag positivt, då har jag mer kvar att skriva om.

Sammanfattningsvis några plus och några minus

Plus

  • Att jag kommit igång med bloggandet igen, det är kul att blogga!
  • Det gick enklare än jag tänkt mig, jag kommer fortsätta blogga, även om jag inte kommer hålla samma frekvens.
  • Mer frekventa inlägg har gett fler besökare till bloggen.
  • Planerar man så behöver man faktiskt inte schemalägga så många inlägg, jag är osäker, men jag tror jag har schemalagt kanske fem inlägg under de hundra dagarna.

Minus

  • Lite för många filminlägg där jag inte gav så mycket kommentarer, fördelen där är ändå att jag tagit mig tid att se fler TED-filmer.
  • Mitt twitter och facebookflöde har mest blivit megafonat, det kommer jag minska i och med att jag inte efter det här inlägget kommer autoskicka så mycket inlägg dit.
  • Nu kommer den knepiga delen att bestämma vad jag vill ha för schemaläggning av mina inlägg, d.v.s. hur ofta och vilken typ av inlägg vilken dag och så vidare.

Tack Fredrik Wass för årets Blogg100-initiativ!

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

Related Posts

När ska jag göra vad på min att göra-lista?

När ska jag göra vad på min att göra-lista? Det beror på vilken kontext jag befinner mig, vilket plats eller utrustning jag har tillgänglig. Hur mycket tid jag har tillgänglig. Vilken energinivå jag har just nu. Vilka saker har högst prioritet av de jag kan göra...

Tim Ferriss sex tips till en effektivare vardag

Business Insider publicerade häromdagen en intervju med Tim Ferriss (The 4-hour work week) där de pratade om hur man får en effektivare vardag. Här är Tim Ferriss sex tips till hur du kan bli effektivare: Manage Your Mood Don’t Check Email in The Morning Before You...

0 Comments

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

News & Updates

Join Our Newsletter

Share This