Sluta skjuta upp saker – sluta prokrastinera

2015/04/27

Comments

Jag skrev tidigare om att sluta skjuta upp saker och Canons arbete med dokumentismen.

Dokumentism – läran om hur du jobbar effektivare med dokument och information.

Canon samarbetar med ståupparen Jacob Öqvist under konceptet Smarta Dumheter. I det här klippet får du se Jacob driva med stresskonsulter:

Vill du läsa mer om dokumentismen så hittar du information här: https://www.canonbusinesscenter.se/dokumentism
och om du vill se fler filmer med Jacob om Smarta Dumheter på jobbet så hittar du dem här: https://www.canonbusinesscenter.se/smartadumheter/.

Det här inlägget är sponsrat av Canon.

Related Posts

När ska jag göra vad på min att göra-lista?

När ska jag göra vad på min att göra-lista? Det beror på vilken kontext jag befinner mig, vilket plats eller utrustning jag har tillgänglig. Hur mycket tid jag har tillgänglig. Vilken energinivå jag har just nu. Vilka saker har högst prioritet av de jag kan göra...

Tim Ferriss sex tips till en effektivare vardag

Business Insider publicerade häromdagen en intervju med Tim Ferriss (The 4-hour work week) där de pratade om hur man får en effektivare vardag. Här är Tim Ferriss sex tips till hur du kan bli effektivare: Manage Your Mood Don’t Check Email in The Morning Before You...

Hinn med det du ska innan semestern

Ett av dagens mest läsvärda effektivitetstips är Petra Brask som tipsar om hur du ska hinna med det du ska innan semestern hos chef.se. De tre punkterna: Skriv en lista och prioritera Ordna back-up Planera den egna semestern Bra punkter att i alla fall ha tänkt igenom...

0 Comments

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

News & Updates

Join Our Newsletter

Share This