Toodledo-tips: Använd Search

2014/03/10

Comments

Jag har tidigare skrivit om Toodledo och att jag använder det som mitt GTD-system, se mer i GTD-guiden. Idag tänkte jag tipsa om Search i Toodledo.

Inloggat i webbgränssnittet – klicka på Search och sedan på New Search därefter kan du bygga vilken sökning du vill och till slut spara den för att använda igen.

toodledsearch

Du kan t.ex. ta fram Alla att-göra som tillhör ett eller flera specifika mål med status Next Action och prioritet 3. Eller t.ex. ta reda på hur många att-göra som är repeterande?

De sparade sökningarna går att använda i mobilappen, men där kan du inte lägga upp nya sökningar.

Related Posts

Blogg100 2014 har tagit studenten…

Blogg100 har tagit studenten, för blogg100 har tagit studenten, blogg100 har tagit studenten, fyfan vad vi är bra! Alla som har bloggat i Blogg100, som började första mars och idag har lagt ut sista inlägget i #blogg100-serien har idag klarat av utmaningen: Ett inlägg...

När ska jag göra vad på min att göra-lista?

När ska jag göra vad på min att göra-lista? Det beror på vilken kontext jag befinner mig, vilket plats eller utrustning jag har tillgänglig. Hur mycket tid jag har tillgänglig. Vilken energinivå jag har just nu. Vilka saker har högst prioritet av de jag kan göra...

Tim Ferriss sex tips till en effektivare vardag

Business Insider publicerade häromdagen en intervju med Tim Ferriss (The 4-hour work week) där de pratade om hur man får en effektivare vardag. Här är Tim Ferriss sex tips till hur du kan bli effektivare: Manage Your Mood Don’t Check Email in The Morning Before You...

0 Comments

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

News & Updates

Join Our Newsletter

Share This