Lördagsläsning – Mashables kategori Productivity

2014/05/24

Comments

Även om det underbara sommarvädret inte inbjuder till så värst många produktivetstankar, själv tillbringade jag delar av dagen ute i Vaxholm, passerade Vaxholms Chokladbutik för att köpa lite smaskig isländsk lakrits och passade på att äta en räkmacka till lunch i hamnen. Det är en sådan idyllisk sommarpärla med skönt tempo som tål att avnjutas redan tidigt om det är varmt.

Åter till ämnet, här har ni lite tips till lördagsläsning, när ni nu kommit in från allt solande och relalalaxande:
Under Mashables kategori Productivity hittar du en massa spännande hacks och tips runt personlig effektivitet.

Vad sägs om poster som:

Related Posts

Sluta skjuta upp saker – sluta prokrastinera

Jag skrev tidigare om att sluta skjuta upp saker och Canons arbete med dokumentismen. Dokumentism – läran om hur du jobbar effektivare med dokument och information. Canon samarbetar med ståupparen Jacob Öqvist under konceptet Smarta Dumheter. I det här klippet får du...

Blogg100 2014 har tagit studenten…

Blogg100 har tagit studenten, för blogg100 har tagit studenten, blogg100 har tagit studenten, fyfan vad vi är bra! Alla som har bloggat i Blogg100, som började första mars och idag har lagt ut sista inlägget i #blogg100-serien har idag klarat av utmaningen: Ett inlägg...

När ska jag göra vad på min att göra-lista?

När ska jag göra vad på min att göra-lista? Det beror på vilken kontext jag befinner mig, vilket plats eller utrustning jag har tillgänglig. Hur mycket tid jag har tillgänglig. Vilken energinivå jag har just nu. Vilka saker har högst prioritet av de jag kan göra...

0 Comments

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

News & Updates

Join Our Newsletter

Share This