Att göra-listor på papper – testa Bullet Journal

2014/03/03

Comments

Om jag hade haft mina att göra-listor på papper så hade jag velat testa Bullet Journal.

Föredrar du papper och penna framför digitala listor? Kika på klippet och se om Bullet Journal kan vara något för dig.

Du kan läsa mer om Bullet Journal på bulletjournal.com

Related Posts

Sluta skjuta upp saker – sluta prokrastinera

Jag skrev tidigare om att sluta skjuta upp saker och Canons arbete med dokumentismen. Dokumentism – läran om hur du jobbar effektivare med dokument och information. Canon samarbetar med ståupparen Jacob Öqvist under konceptet Smarta Dumheter. I det här klippet får du...

Blogg100 2014 har tagit studenten…

Blogg100 har tagit studenten, för blogg100 har tagit studenten, blogg100 har tagit studenten, fyfan vad vi är bra! Alla som har bloggat i Blogg100, som började första mars och idag har lagt ut sista inlägget i #blogg100-serien har idag klarat av utmaningen: Ett inlägg...

När ska jag göra vad på min att göra-lista?

När ska jag göra vad på min att göra-lista? Det beror på vilken kontext jag befinner mig, vilket plats eller utrustning jag har tillgänglig. Hur mycket tid jag har tillgänglig. Vilken energinivå jag har just nu. Vilka saker har högst prioritet av de jag kan göra...

3 Comments

3 Kommentarer

 1. Linda Å

  Ja, det ser ju inte jobbigt ut alls. Förutsatt att man orkar jobba upp den skrivhastigheten. 😉

  Svara
 2. Per Pettersson

  Spännande koncept! Ska sätta mig in i videon igen imorgon. Är besatt av listor och to-do’s.

  Svara
 3. Fredrik Forsberg

  Linda: Dessutom ska man skriva litet också 🙂

  Per P: Ja, riktigt spännande. Skulle det finnas digitalt skulle jag testa. Du har inte nappat på GTD? (du hittar mer info i min GTD-guide: http://frenil.com/category/gtd-guiden/

  Svara

Trackbacks/Pingbacks

 1. Relalalaxa – och äta gott | Mia is a geek - […] för att inte säga också svårt, och jag hade gärna provat systemet med Bullet Journal som Fredrik tipsade om…

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

News & Updates

Join Our Newsletter

Share This