33 regler för att öka din produktivitet

2014/03/14

Comments

Hittade en innehållsrik artikel av Steve Pavlina: 33 Rules to Boost Your Productivity.

Några av punkterna jag gillar framför de andra:

7. Timeboxing

Jag skrev kort om timeboxing häromdagen i 5 metoder för att bli produktivare.

14. Pareto

Lägg 20% arbete för 80% outcome, det låter inte fel, eller hur?

29. 30 days

Testa något nytt i 30 dagar och du har en ny vana. Ex. Jag har gjort några armhävningar varje morgon hela januari (och fortsatt sedan dess). Det är kul att se hur några få armhävningar kan göra så stor skillnad och att det faktiskt har blivit en vana.

Kolla på Matt Cutts: Try something new for 30 days

Related Posts

Sluta skjuta upp saker – sluta prokrastinera

Jag skrev tidigare om att sluta skjuta upp saker och Canons arbete med dokumentismen. Dokumentism – läran om hur du jobbar effektivare med dokument och information. Canon samarbetar med ståupparen Jacob Öqvist under konceptet Smarta Dumheter. I det här klippet får du...

Blogg100 2014 har tagit studenten…

Blogg100 har tagit studenten, för blogg100 har tagit studenten, blogg100 har tagit studenten, fyfan vad vi är bra! Alla som har bloggat i Blogg100, som började första mars och idag har lagt ut sista inlägget i #blogg100-serien har idag klarat av utmaningen: Ett inlägg...

När ska jag göra vad på min att göra-lista?

När ska jag göra vad på min att göra-lista? Det beror på vilken kontext jag befinner mig, vilket plats eller utrustning jag har tillgänglig. Hur mycket tid jag har tillgänglig. Vilken energinivå jag har just nu. Vilka saker har högst prioritet av de jag kan göra...

0 Comments

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

News & Updates

Join Our Newsletter

Share This