Öka din kreativitet med motion

2014/04/14

Comments

Vad gör du för att öka din kreativitet?

Jag var på ett Krav Maga-pass (självförsvar) ikväll. Det var första passet på länge på grund av sjukdom när jag kommit hem kläckte jag bästa idén till en ny sajt. Det (och min fru) fick mig att tänka på sambandet mellan träning och kreativitet.

Det finns vetenskapliga belägg för att motion gör oss smartare (DN), de har kikat på en svensk studie från Göteborgs universitet och Runner’s World – If You’re Fit, a Single Workout Boosts Creativity där de kikat på en artikel från Frontiers in Human Neuroscience.

Så, träna mer, bli både smartare och mer kreativ.

Related Posts

Blogg100 2014 har tagit studenten…

Blogg100 har tagit studenten, för blogg100 har tagit studenten, blogg100 har tagit studenten, fyfan vad vi är bra! Alla som har bloggat i Blogg100, som började första mars och idag har lagt ut sista inlägget i #blogg100-serien har idag klarat av utmaningen: Ett inlägg...

När ska jag göra vad på min att göra-lista?

När ska jag göra vad på min att göra-lista? Det beror på vilken kontext jag befinner mig, vilket plats eller utrustning jag har tillgänglig. Hur mycket tid jag har tillgänglig. Vilken energinivå jag har just nu. Vilka saker har högst prioritet av de jag kan göra...

Tim Ferriss sex tips till en effektivare vardag

Business Insider publicerade häromdagen en intervju med Tim Ferriss (The 4-hour work week) där de pratade om hur man får en effektivare vardag. Här är Tim Ferriss sex tips till hur du kan bli effektivare: Manage Your Mood Don’t Check Email in The Morning Before You...

0 Comments

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

News & Updates

Join Our Newsletter

Share This