Enligt Huffington Post så är det de här 10 sakerna man ska göra på sin lunch:

  • Gå ifrån skrivbordet.
  • Gå ut utomhus.
  • Träna.
  • Läs.
  • Ät nyttigt.
  • Överät inte.
  • Ät lunch med vänner eller kollegor.
  • Luncha ibland med fienden.
  • Lyssna på musik.
  • Ta en tupplur.

Idag lyckades jag gå ifrån skrivbordet (check!) för att hämta mat och fick stå och vänta utomhus i solen (check!). Tror inte 2 x 2 minuterspromenaden räknas som träning (fail!). Jag kontrollläste vårt nyhetsbrev innan vi skickade ut det (check på läsning!). Jag åt en lagom stor portion, hyffsat nyttig gyosa (check på nyttigt!, check på överät inte!).

Jag satt vid skrivbordet (fail! och fail! på äta med kollegor/vänner/fiender) för att kunna läsa nyhetsbrevet. Jag startade Spotify men slog aldrig igång det då jag insåg att jag ändå inte var sugen på musik (fail!). Och jag tupplurade inte på lunchen (fail!).

5 check! och 5 fail! får räknas som lagom godkänt.

Hur många prickade du av?

Tack Linda för tipset och inspirationen!

Share This