10 saker superframgångsrika personer gör på sin lunch

2014/05/20

Comments

Enligt Huffington Post så är det de här 10 sakerna man ska göra på sin lunch:

  • Gå ifrån skrivbordet.
  • Gå ut utomhus.
  • Träna.
  • Läs.
  • Ät nyttigt.
  • Överät inte.
  • Ät lunch med vänner eller kollegor.
  • Luncha ibland med fienden.
  • Lyssna på musik.
  • Ta en tupplur.

Idag lyckades jag gå ifrån skrivbordet (check!) för att hämta mat och fick stå och vänta utomhus i solen (check!). Tror inte 2 x 2 minuterspromenaden räknas som träning (fail!). Jag kontrollläste vårt nyhetsbrev innan vi skickade ut det (check på läsning!). Jag åt en lagom stor portion, hyffsat nyttig gyosa (check på nyttigt!, check på överät inte!).

Jag satt vid skrivbordet (fail! och fail! på äta med kollegor/vänner/fiender) för att kunna läsa nyhetsbrevet. Jag startade Spotify men slog aldrig igång det då jag insåg att jag ändå inte var sugen på musik (fail!). Och jag tupplurade inte på lunchen (fail!).

5 check! och 5 fail! får räknas som lagom godkänt.

Hur många prickade du av?

Tack Linda för tipset och inspirationen!

Related Posts

Sluta skjuta upp saker – sluta prokrastinera

Jag skrev tidigare om att sluta skjuta upp saker och Canons arbete med dokumentismen. Dokumentism – läran om hur du jobbar effektivare med dokument och information. Canon samarbetar med ståupparen Jacob Öqvist under konceptet Smarta Dumheter. I det här klippet får du...

Blogg100 2014 har tagit studenten…

Blogg100 har tagit studenten, för blogg100 har tagit studenten, blogg100 har tagit studenten, fyfan vad vi är bra! Alla som har bloggat i Blogg100, som började första mars och idag har lagt ut sista inlägget i #blogg100-serien har idag klarat av utmaningen: Ett inlägg...

När ska jag göra vad på min att göra-lista?

När ska jag göra vad på min att göra-lista? Det beror på vilken kontext jag befinner mig, vilket plats eller utrustning jag har tillgänglig. Hur mycket tid jag har tillgänglig. Vilken energinivå jag har just nu. Vilka saker har högst prioritet av de jag kan göra...

0 Comments

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

News & Updates

Join Our Newsletter

Share This