Lakritsfestivalen – julafton för lakritsälskare

2014/03/23

Comments

Idag har dagen handlat om återhämtning och inte alls så mycket personlig effektivitet. Jag tillbringade större delen av dagen på lakritsfestivalen, med en massa provsmakning av lakrits och en lakritsprovning med olika vin och öl till olika sorters lakrits.

Också spännande att se vad som händer i Lakritssverige, t.ex. att vi fått en ny premiumtillverkare i Haupt Lakrits, att Lakritsroten har bytt grafisk profil (och byggt om sin butik och byggt om sin hemsida, den har premiär imorgon).

Jag träffade bland annat Lakritslaban som tydligen hängt på lakritsfestivalen både igår och idag. Här kan ni läsa hans sammanfattning om festivalen: Lakritsfestivalen 2014 – en sammanfattning.

Related Posts

Blogg100 2014 har tagit studenten…

Blogg100 har tagit studenten, för blogg100 har tagit studenten, blogg100 har tagit studenten, fyfan vad vi är bra! Alla som har bloggat i Blogg100, som började första mars och idag har lagt ut sista inlägget i #blogg100-serien har idag klarat av utmaningen: Ett inlägg...

När ska jag göra vad på min att göra-lista?

När ska jag göra vad på min att göra-lista? Det beror på vilken kontext jag befinner mig, vilket plats eller utrustning jag har tillgänglig. Hur mycket tid jag har tillgänglig. Vilken energinivå jag har just nu. Vilka saker har högst prioritet av de jag kan göra...

Tim Ferriss sex tips till en effektivare vardag

Business Insider publicerade häromdagen en intervju med Tim Ferriss (The 4-hour work week) där de pratade om hur man får en effektivare vardag. Här är Tim Ferriss sex tips till hur du kan bli effektivare: Manage Your Mood Don’t Check Email in The Morning Before You...

0 Comments

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

News & Updates

Join Our Newsletter

Share This