Blogg100 – Tredje gången gillt, och tredje gången gillt för mig. Jag har varit sugen de två tidigare åren utmaningen körts, men inte kommit igång och inte prioriterat bloggandet. Inför 2014 satte jag upp målet att skriva ett blogginlägg i veckan, men har ännu inte kommit igång så nu passade den här utmaningen in.

Vad är Blogg100?

Blogg100 är Fredrik Wass (@bisonblog) utmaning, läs mer här: Blogg 100 – Tredje gången gillt. Främsta syftet jag tagit till mig av är att blogga mer – 100 inlägg på 100 dagar.

Vad kommer jag skriva om?

Vad jag kommer skriva om? Jag har inte bestämt mig för någon inriktning än, men några ämnen jag skulle kunna komma att skriva om är:

 • personlig effektivitet
 • Getting Things Done (GTD)
 • att blogga
 • wordpress
 • tekniktips
 • företagande
 • lakrits
 • trav
 • blåbär
 • LCHF
 • La Gomera
 • hundträning
 • vit herdehund
 • kampsport
 • fotografering
 • cykel och cykling
 • kitesurf

Så, nu kör vi – 100 inlägg på 100 dagar!

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 

Share This