Dagens effektivitetstips – Prenumerera på Klart!

2014/05/05

Comments

Klart! är David Stiernholms effektivitetstips som han delar med sig av en gång i veckan. Du får dem i mejlform och kan via det också/istället lyssna på det som POD-cast om du föredrar ljud.

Dagens effektivitetstips är alltså: Prenumerera på Klart!
(här kan du anmäla dig: http://www.stiernholm.com/tips/

Dessutom får du länkar att kika på sådana här bra filmklipp:

Strukthur? 013: De motvilliga – Trettonde avsnittet av frågespalten Strukthur? med struktören David Stiernholm.

Related Posts

Sluta skjuta upp saker – sluta prokrastinera

Jag skrev tidigare om att sluta skjuta upp saker och Canons arbete med dokumentismen. Dokumentism – läran om hur du jobbar effektivare med dokument och information. Canon samarbetar med ståupparen Jacob Öqvist under konceptet Smarta Dumheter. I det här klippet får du...

Blogg100 2014 har tagit studenten…

Blogg100 har tagit studenten, för blogg100 har tagit studenten, blogg100 har tagit studenten, fyfan vad vi är bra! Alla som har bloggat i Blogg100, som började första mars och idag har lagt ut sista inlägget i #blogg100-serien har idag klarat av utmaningen: Ett inlägg...

När ska jag göra vad på min att göra-lista?

När ska jag göra vad på min att göra-lista? Det beror på vilken kontext jag befinner mig, vilket plats eller utrustning jag har tillgänglig. Hur mycket tid jag har tillgänglig. Vilken energinivå jag har just nu. Vilka saker har högst prioritet av de jag kan göra...

0 Comments

0 kommentarer

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

News & Updates

Join Our Newsletter

Share This