Högre tempo på din tangentbordstango

2014/03/17

Comments

Genom att ha ett högre tempo på din tangentbordstango (skriva snabbare på tangentbordet) får du fler tecken skrivna per sekund och ord per minut.

En normal användare skriver ungefär 30 ord per minut. Med lite träning skulle du kunna dubbla det. Det innebär att du till exempel skulle klara av ditt mejlande på halva tiden. Skulle inte det vara smutt?

Vill du börja träna? Det finns flera webbtjänster där du kan träna på bl.a. fingersättning online. Testa t.ex. Keybr.

Related Posts

Sluta skjuta upp saker – sluta prokrastinera

Jag skrev tidigare om att sluta skjuta upp saker och Canons arbete med dokumentismen. Dokumentism – läran om hur du jobbar effektivare med dokument och information. Canon samarbetar med ståupparen Jacob Öqvist under konceptet Smarta Dumheter. I det här klippet får du...

Blogg100 2014 har tagit studenten…

Blogg100 har tagit studenten, för blogg100 har tagit studenten, blogg100 har tagit studenten, fyfan vad vi är bra! Alla som har bloggat i Blogg100, som började första mars och idag har lagt ut sista inlägget i #blogg100-serien har idag klarat av utmaningen: Ett inlägg...

När ska jag göra vad på min att göra-lista?

När ska jag göra vad på min att göra-lista? Det beror på vilken kontext jag befinner mig, vilket plats eller utrustning jag har tillgänglig. Hur mycket tid jag har tillgänglig. Vilken energinivå jag har just nu. Vilka saker har högst prioritet av de jag kan göra...

0 Comments

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

News & Updates

Join Our Newsletter

Share This