Öka din läshastighet

2014/04/28

Comments

Genom att öka din läshastighet kommer du bespara dig själv mycket tid i dagens informationsöverflöd.

I den här filmen (på engelska) får du 6 tips hur du kan lära dig att läsa snabbare:

Filmens sex punkter fritt översatta:

 1. Sluta uttala orden
 2. Ta in meningar istället för bokstav för bokstav
 3. Använd din tid
 4. Träna, träna och träna
 5. Öka din takt
 6. Använd hjälpmedel för att hålla takten

Related Posts

Sluta skjuta upp saker – sluta prokrastinera

Jag skrev tidigare om att sluta skjuta upp saker och Canons arbete med dokumentismen. Dokumentism – läran om hur du jobbar effektivare med dokument och information. Canon samarbetar med ståupparen Jacob Öqvist under konceptet Smarta Dumheter. I det här klippet får du...

Blogg100 2014 har tagit studenten…

Blogg100 har tagit studenten, för blogg100 har tagit studenten, blogg100 har tagit studenten, fyfan vad vi är bra! Alla som har bloggat i Blogg100, som började första mars och idag har lagt ut sista inlägget i #blogg100-serien har idag klarat av utmaningen: Ett inlägg...

När ska jag göra vad på min att göra-lista?

När ska jag göra vad på min att göra-lista? Det beror på vilken kontext jag befinner mig, vilket plats eller utrustning jag har tillgänglig. Hur mycket tid jag har tillgänglig. Vilken energinivå jag har just nu. Vilka saker har högst prioritet av de jag kan göra...

2 Comments

2 Kommentarer

  • Fredrik Forsberg

   Det ligger i tiden helt enkelt! Tack för tipset.

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

News & Updates

Join Our Newsletter

Share This