Sex produktivitetstips för chefer från Mashable

2014/04/21

Comments

Dagens produktivitetstips kommer från Mashable: 6 CEO Productivity Tips to Steal for Yourself.

Min favorit av dessa sex är punkt fem: Keep your emails short and sweet.

Några punkter att tänka på runt mejl:

  • Sätt rätt rubrik på mejlet.
  • Börja mejlet med det viktigaste först.
  • Låt mejlet bara innehålla en eller ett par få frågor.
  • Tänk efter vilka som är rätt mottagare innan du skickar.

Jag har tidigare skrivit: 5 tips som gör ditt mejlande mer effektivt.

 

Related Posts

Sluta skjuta upp saker – sluta prokrastinera

Jag skrev tidigare om att sluta skjuta upp saker och Canons arbete med dokumentismen. Dokumentism – läran om hur du jobbar effektivare med dokument och information. Canon samarbetar med ståupparen Jacob Öqvist under konceptet Smarta Dumheter. I det här klippet får du...

Blogg100 2014 har tagit studenten…

Blogg100 har tagit studenten, för blogg100 har tagit studenten, blogg100 har tagit studenten, fyfan vad vi är bra! Alla som har bloggat i Blogg100, som började första mars och idag har lagt ut sista inlägget i #blogg100-serien har idag klarat av utmaningen: Ett inlägg...

När ska jag göra vad på min att göra-lista?

När ska jag göra vad på min att göra-lista? Det beror på vilken kontext jag befinner mig, vilket plats eller utrustning jag har tillgänglig. Hur mycket tid jag har tillgänglig. Vilken energinivå jag har just nu. Vilka saker har högst prioritet av de jag kan göra...

0 Comments

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

News & Updates

Join Our Newsletter

Share This