Första dagen i månaden – Månadsavstämning

2014/05/01

Comments

I GTD har man Daily och Weekly reviews för att se till att sitt system är uppdaterat. Men det finns inget som hindrar en från att göra ytterligare uppföljningar. Första dagen i månaden och röd dag, perfekt för att tänka igenom hur förra månaden gick.

Punkter till en månadsavstämning

De här punkterna är bra att tänka igenom vid en månadsavstämning (eller halvårsvis):

  • Vi ska fortsätta med.
  • Vi ska sluta att.
  • Vi ska börja med.

Hur ofta gör du den här typen av avstämningar?

Related Posts

Sluta skjuta upp saker – sluta prokrastinera

Jag skrev tidigare om att sluta skjuta upp saker och Canons arbete med dokumentismen. Dokumentism – läran om hur du jobbar effektivare med dokument och information. Canon samarbetar med ståupparen Jacob Öqvist under konceptet Smarta Dumheter. I det här klippet får du...

Blogg100 2014 har tagit studenten…

Blogg100 har tagit studenten, för blogg100 har tagit studenten, blogg100 har tagit studenten, fyfan vad vi är bra! Alla som har bloggat i Blogg100, som började första mars och idag har lagt ut sista inlägget i #blogg100-serien har idag klarat av utmaningen: Ett inlägg...

När ska jag göra vad på min att göra-lista?

När ska jag göra vad på min att göra-lista? Det beror på vilken kontext jag befinner mig, vilket plats eller utrustning jag har tillgänglig. Hur mycket tid jag har tillgänglig. Vilken energinivå jag har just nu. Vilka saker har högst prioritet av de jag kan göra...

0 Comments

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

News & Updates

Join Our Newsletter

Share This