#ssmc: Få det gjort – trots sociala medier

2014/04/25

Comments

Var idag på ett lunchföredrag och tillhörande diskussion med Stockholm Socia Media Club där
Cecilia Dolk, @frkgeek, pratade om Få det gjort – trots sociala medier. Hon bjöd oss med på en vardag i hennes liv och berättade om val av appar, GTD och systemtweakar.

Det är alltid inspirerande att få lyssna på en så tokenergisk person (ja, det är positivt menat) inom ett eget starkt intresseområde.

Här kan du se det bandade föredraget:

Related Posts

Sluta skjuta upp saker – sluta prokrastinera

Jag skrev tidigare om att sluta skjuta upp saker och Canons arbete med dokumentismen. Dokumentism – läran om hur du jobbar effektivare med dokument och information. Canon samarbetar med ståupparen Jacob Öqvist under konceptet Smarta Dumheter. I det här klippet får du...

Blogg100 2014 har tagit studenten…

Blogg100 har tagit studenten, för blogg100 har tagit studenten, blogg100 har tagit studenten, fyfan vad vi är bra! Alla som har bloggat i Blogg100, som började första mars och idag har lagt ut sista inlägget i #blogg100-serien har idag klarat av utmaningen: Ett inlägg...

När ska jag göra vad på min att göra-lista?

När ska jag göra vad på min att göra-lista? Det beror på vilken kontext jag befinner mig, vilket plats eller utrustning jag har tillgänglig. Hur mycket tid jag har tillgänglig. Vilken energinivå jag har just nu. Vilka saker har högst prioritet av de jag kan göra...

0 Comments

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

News & Updates

Join Our Newsletter

Share This