Så här sköter du dig på nätet

2014/05/13

Comments

Svårt att veta hur man ska uppföra sig på nätet? Då ska du läsa DN:s Hanna Fahl och Kristofer Ahlström guide till hur du sköter dig på nätet: Budord för ditt liv på nätet. Det är en 24 punkter lång lista över hur de tycker du ska uppföra dig på nätet.

Flera bra punkter, andra med humor och de har delvis fel på punkten ”1. Du skall icke näthata (förutom när det är okej)”. Det är aldrig ok att näthata!

Related Posts

Blogg100 2014 har tagit studenten…

Blogg100 har tagit studenten, för blogg100 har tagit studenten, blogg100 har tagit studenten, fyfan vad vi är bra! Alla som har bloggat i Blogg100, som började första mars och idag har lagt ut sista inlägget i #blogg100-serien har idag klarat av utmaningen: Ett inlägg...

När ska jag göra vad på min att göra-lista?

När ska jag göra vad på min att göra-lista? Det beror på vilken kontext jag befinner mig, vilket plats eller utrustning jag har tillgänglig. Hur mycket tid jag har tillgänglig. Vilken energinivå jag har just nu. Vilka saker har högst prioritet av de jag kan göra...

Tim Ferriss sex tips till en effektivare vardag

Business Insider publicerade häromdagen en intervju med Tim Ferriss (The 4-hour work week) där de pratade om hur man får en effektivare vardag. Här är Tim Ferriss sex tips till hur du kan bli effektivare: Manage Your Mood Don’t Check Email in The Morning Before You...

0 Comments

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

News & Updates

Join Our Newsletter

Share This