Designing for the Internet of Things: Rodolphe el-Khoury at TEDxToronto

2014/05/16

Comments

Designing for the Internet of Things är ett riktigt spännande och utanför the box föredrag från Rodolphe el-Khoury om saker som är online.

Till exempel paraply som självt kollar vädret och berättar med färgkod hur vädret ska bli. En filt som håller koll på hur du eller dina barn sover. En gardin som kollar din kalender och släpper igenom ljus som wake up light lagom för dig att vakna i tid till ditt första möte.

Designing for the Internet of Things: Rodolphe el-Khoury at TEDxToronto:

Related Posts

Blogg100 2014 har tagit studenten…

Blogg100 har tagit studenten, för blogg100 har tagit studenten, blogg100 har tagit studenten, fyfan vad vi är bra! Alla som har bloggat i Blogg100, som började första mars och idag har lagt ut sista inlägget i #blogg100-serien har idag klarat av utmaningen: Ett inlägg...

När ska jag göra vad på min att göra-lista?

När ska jag göra vad på min att göra-lista? Det beror på vilken kontext jag befinner mig, vilket plats eller utrustning jag har tillgänglig. Hur mycket tid jag har tillgänglig. Vilken energinivå jag har just nu. Vilka saker har högst prioritet av de jag kan göra...

Tim Ferriss sex tips till en effektivare vardag

Business Insider publicerade häromdagen en intervju med Tim Ferriss (The 4-hour work week) där de pratade om hur man får en effektivare vardag. Här är Tim Ferriss sex tips till hur du kan bli effektivare: Manage Your Mood Don’t Check Email in The Morning Before You...

0 Comments

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

News & Updates

Join Our Newsletter

Share This