Bloggtips – Sprid ditt WordPressbloggande automatiskt med IFTTT

2014/03/02

Comments

Nu när jag är med i Blogg100 så vill jag självklart få lite läsare. Ett sätt är att sprida länkar till mina bloggposter på Twitter och Facebook. Jag gör det automatiskt med tjänsten IFTTT.

ifttt-blogg100Genom att lägga till de här recepten (de kallas så hos IFTTT) så skapas automatiskt ett statusmeddelande på Facebook och Twitter när jag bloggar med taggen (eller kategorin) #blogg100. De här recepten funkar om du har en WordPressblogg oavsett om du har den på eget webbhotell eller på wordpress.com.

 

Related Posts

Blogg100 2014 har tagit studenten…

Blogg100 har tagit studenten, för blogg100 har tagit studenten, blogg100 har tagit studenten, fyfan vad vi är bra! Alla som har bloggat i Blogg100, som började första mars och idag har lagt ut sista inlägget i #blogg100-serien har idag klarat av utmaningen: Ett inlägg...

När ska jag göra vad på min att göra-lista?

När ska jag göra vad på min att göra-lista? Det beror på vilken kontext jag befinner mig, vilket plats eller utrustning jag har tillgänglig. Hur mycket tid jag har tillgänglig. Vilken energinivå jag har just nu. Vilka saker har högst prioritet av de jag kan göra...

Tim Ferriss sex tips till en effektivare vardag

Business Insider publicerade häromdagen en intervju med Tim Ferriss (The 4-hour work week) där de pratade om hur man får en effektivare vardag. Här är Tim Ferriss sex tips till hur du kan bli effektivare: Manage Your Mood Don’t Check Email in The Morning Before You...

0 Comments

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

News & Updates

Join Our Newsletter

Share This