De 20 mest sedda TEDtalks till och med 2013

2014/05/09

Comments

TED är en underbar källa till inspiration och kunskap. Här är deras lista på de de 20 mest sedda TED talks, som har flest visningar till och med 2013.

Ett av de mest fascinerande föredragen jag sett är Hans Rosling som presenterar statistik på ett underbart sätt. Kul att han hängde kvar på listan även förra året.

Related Posts

Blogg100 2014 har tagit studenten…

Blogg100 har tagit studenten, för blogg100 har tagit studenten, blogg100 har tagit studenten, fyfan vad vi är bra! Alla som har bloggat i Blogg100, som började första mars och idag har lagt ut sista inlägget i #blogg100-serien har idag klarat av utmaningen: Ett inlägg...

När ska jag göra vad på min att göra-lista?

När ska jag göra vad på min att göra-lista? Det beror på vilken kontext jag befinner mig, vilket plats eller utrustning jag har tillgänglig. Hur mycket tid jag har tillgänglig. Vilken energinivå jag har just nu. Vilka saker har högst prioritet av de jag kan göra...

Tim Ferriss sex tips till en effektivare vardag

Business Insider publicerade häromdagen en intervju med Tim Ferriss (The 4-hour work week) där de pratade om hur man får en effektivare vardag. Här är Tim Ferriss sex tips till hur du kan bli effektivare: Manage Your Mood Don’t Check Email in The Morning Before You...

0 Comments

0 kommentarer

Trackbacks/Pingbacks

  1. TED – Dan Pink – The puzzle of motivation | frenil - […] tioende plats på listan med de 20 mest sedda TEDtalks till och med 2013 hittar man Dan Pink –…

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

News & Updates

Join Our Newsletter

Share This