Nu är det bara en nedförsbacke kvar av blogg100

2014/05/07

Comments

Dag 68 av #blogg100, så nu är det bara nedförsbacken kvar till och med den 8 juni.

Det känns fortfarande riktigt kul att ha kommit igång ordentligt med bloggandet igen, mest inom ett ämne som är intressant: Personlig effektivitet.
Det blir en del krystade inlägg, men samtidigt en hel del matnyttigt, tycker jag själv i alla fall och det är jag som skriver! 🙂

Till er andra som hänger kvar: Kämpa, nu är det bara nedförsbacken kvar.

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

Related Posts

Blogg100 2014 har tagit studenten…

Blogg100 har tagit studenten, för blogg100 har tagit studenten, blogg100 har tagit studenten, fyfan vad vi är bra! Alla som har bloggat i Blogg100, som började första mars och idag har lagt ut sista inlägget i #blogg100-serien har idag klarat av utmaningen: Ett inlägg...

När ska jag göra vad på min att göra-lista?

När ska jag göra vad på min att göra-lista? Det beror på vilken kontext jag befinner mig, vilket plats eller utrustning jag har tillgänglig. Hur mycket tid jag har tillgänglig. Vilken energinivå jag har just nu. Vilka saker har högst prioritet av de jag kan göra...

Tim Ferriss sex tips till en effektivare vardag

Business Insider publicerade häromdagen en intervju med Tim Ferriss (The 4-hour work week) där de pratade om hur man får en effektivare vardag. Här är Tim Ferriss sex tips till hur du kan bli effektivare: Manage Your Mood Don’t Check Email in The Morning Before You...

0 Comments

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

News & Updates

Join Our Newsletter

Share This