Blogg100 – Tredje gången gillt

2014/03/01

Comments

Blogg100 – Tredje gången gillt, och tredje gången gillt för mig. Jag har varit sugen de två tidigare åren utmaningen körts, men inte kommit igång och inte prioriterat bloggandet. Inför 2014 satte jag upp målet att skriva ett blogginlägg i veckan, men har ännu inte kommit igång så nu passade den här utmaningen in.

Vad är Blogg100?

Blogg100 är Fredrik Wass (@bisonblog) utmaning, läs mer här: Blogg 100 – Tredje gången gillt. Främsta syftet jag tagit till mig av är att blogga mer – 100 inlägg på 100 dagar.

Vad kommer jag skriva om?

Vad jag kommer skriva om? Jag har inte bestämt mig för någon inriktning än, men några ämnen jag skulle kunna komma att skriva om är:

 • personlig effektivitet
 • Getting Things Done (GTD)
 • att blogga
 • wordpress
 • tekniktips
 • företagande
 • lakrits
 • trav
 • blåbär
 • LCHF
 • La Gomera
 • hundträning
 • vit herdehund
 • kampsport
 • fotografering
 • cykel och cykling
 • kitesurf

Så, nu kör vi – 100 inlägg på 100 dagar!

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 

Related Posts

Blogg100 2014 har tagit studenten…

Blogg100 har tagit studenten, för blogg100 har tagit studenten, blogg100 har tagit studenten, fyfan vad vi är bra! Alla som har bloggat i Blogg100, som började första mars och idag har lagt ut sista inlägget i #blogg100-serien har idag klarat av utmaningen: Ett inlägg...

När ska jag göra vad på min att göra-lista?

När ska jag göra vad på min att göra-lista? Det beror på vilken kontext jag befinner mig, vilket plats eller utrustning jag har tillgänglig. Hur mycket tid jag har tillgänglig. Vilken energinivå jag har just nu. Vilka saker har högst prioritet av de jag kan göra...

Tim Ferriss sex tips till en effektivare vardag

Business Insider publicerade häromdagen en intervju med Tim Ferriss (The 4-hour work week) där de pratade om hur man får en effektivare vardag. Här är Tim Ferriss sex tips till hur du kan bli effektivare: Manage Your Mood Don’t Check Email in The Morning Before You...

0 Comments

0 kommentarer

Trackbacks/Pingbacks

 1. Blogg100 2014 har tagit studenten… | frenil - […] gick det då? I mitt första inlägg Blogg100 – Tredje gången gillt satte jag upp målet att blogga mer,…

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

News & Updates

Join Our Newsletter

Share This