Grattis på födelsedagen Rubiks kub

2014/05/19

Comments

Idag fyller Rubiks kub 40 år. Google firar det med en egen spelbar doodle.

google_kub_org

Jag kommer fortfarande ihåg den jag fick när jag fyllde 9, eller om det var julklapp. Klurig som man var flyttade man ju klistermärkena så man ”löste” den. Idag finns det 100 000-tals lösningsförslag online (490 000 träffar om man googlar rubik’s cube solution). Så, jag behöver inte längre flytta klistermärkena för att nå hit:
google_kub

Dessutom får man ett fint diplom när man är klar:
google_kub2

Related Posts

Blogg100 2014 har tagit studenten…

Blogg100 har tagit studenten, för blogg100 har tagit studenten, blogg100 har tagit studenten, fyfan vad vi är bra! Alla som har bloggat i Blogg100, som började första mars och idag har lagt ut sista inlägget i #blogg100-serien har idag klarat av utmaningen: Ett inlägg...

När ska jag göra vad på min att göra-lista?

När ska jag göra vad på min att göra-lista? Det beror på vilken kontext jag befinner mig, vilket plats eller utrustning jag har tillgänglig. Hur mycket tid jag har tillgänglig. Vilken energinivå jag har just nu. Vilka saker har högst prioritet av de jag kan göra...

Tim Ferriss sex tips till en effektivare vardag

Business Insider publicerade häromdagen en intervju med Tim Ferriss (The 4-hour work week) där de pratade om hur man får en effektivare vardag. Här är Tim Ferriss sex tips till hur du kan bli effektivare: Manage Your Mood Don’t Check Email in The Morning Before You...

0 Comments

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

News & Updates

Join Our Newsletter

Share This