Sluta skjuta upp saker

2014/03/21

Comments

Fick idag ytterligare tips om vad jag skulle kunna tipsa om här på bloggen.

”Att skjuta upp saker har blivit allt vanligare” – en artikel i DN om varför vi skjuter upp saker, att vi till och med kan få ångest av att komma för nära deadline innan vi är klara med våra åtaganden. Författarna Alexander Rozental och Lina Wennerstens nya bok ”Dansa på deadline” handlar just om det och hur man enklare får saker gjorda.

Sluta skjut upp, få det gjort i tid, Alexander Rozental:

Guiden går att ladda ned här: https://www.canonbusinesscenter.se/dokumentism/whitepaper-dokumentismguide2 och innehåller flera matnyttiga effektivitetstips varav ett är Töm hjärnan (d.v.s. GTD :D)

Ett stort tack för tipset @canborn, du gjorde min dag!

Related Posts

Sluta skjuta upp saker – sluta prokrastinera

Jag skrev tidigare om att sluta skjuta upp saker och Canons arbete med dokumentismen. Dokumentism – läran om hur du jobbar effektivare med dokument och information. Canon samarbetar med ståupparen Jacob Öqvist under konceptet Smarta Dumheter. I det här klippet får du...

Blogg100 2014 har tagit studenten…

Blogg100 har tagit studenten, för blogg100 har tagit studenten, blogg100 har tagit studenten, fyfan vad vi är bra! Alla som har bloggat i Blogg100, som började första mars och idag har lagt ut sista inlägget i #blogg100-serien har idag klarat av utmaningen: Ett inlägg...

När ska jag göra vad på min att göra-lista?

När ska jag göra vad på min att göra-lista? Det beror på vilken kontext jag befinner mig, vilket plats eller utrustning jag har tillgänglig. Hur mycket tid jag har tillgänglig. Vilken energinivå jag har just nu. Vilka saker har högst prioritet av de jag kan göra...

0 Comments

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

News & Updates

Join Our Newsletter

Share This