Är du riktigt arg? Gå ut och förändra världen!

2012/07/09

Comments

Med orden ”Är du riktigt arg? Gå ut och förändra världen!” avslutade Julia Mjörnstedt sin föreläsning på TEDx Almedalen i torsdags. Hennes gripande föredrag, som borde ses av fler, handlade kort om varför hon startade Ung Cancer och hur hon använder ilska som stark drivkraft att förändra världen. Det var för övrigt Ung Cancer som tog fram filmen ”Det är okej att känna”.

Del 2: TEDx Almedalen (Julia börjar prata 46:40 in i det här klippet).

I det här klippet kan man också se Hoa Ly prata om hjälp till självhjälp och bättre DJ-spelningar tack vara nyttan med statistikinsamling och utvärdering av datat. Även det en spännande föreläsning.

Related Posts

Se bortom gränserna – låt Caroline Casey inspirera dig

Jag började i somras att kika på TED-filmer, tyvärr lyckades jag inte med mitt #31xTED-försök, men jag hann i alla fall se några riktigt bra föredrag. Ett av dem är det grymt inspirerande föredraget från Caroline Casey. Hon är blind sedan födseln (ocular albinism),...

Har du skrivit din 200-årsplan?

Har du skrivit din 200-årsplan? Jag har inte gjort det. Målaren och tecknaren Raghava KK har funderat på det ordentligt och här kan du se honom i hans TED Talk. Raghava KK: What’s your 200-year plan? "When I think of the future, I never see myself moving forward in...

Testa en ny vana i 30 dagar: Se fler TED Talks-filmer

Jag vill titta mer på TED Talks-filmer - allra helst en om dagen. Så hur tänker jag lyckas med det? Jo, jag tänker testa konceptet: "Testa en ny vana i 30 dagar". Jag tänkte försöka sammanfatta vad jag tycker om respektive film här på bloggen och jag kommer att...

0 Comments

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

News & Updates

Join Our Newsletter

Share This