Nigel Marsh – How to make work-life balance work – TEDxSydney

2014/03/31

Comments

Related Posts

Blogg100 2014 har tagit studenten…

Blogg100 har tagit studenten, för blogg100 har tagit studenten, blogg100 har tagit studenten, fyfan vad vi är bra! Alla som har bloggat i Blogg100, som började första mars och idag har lagt ut sista inlägget i #blogg100-serien har idag klarat av utmaningen: Ett inlägg...

När ska jag göra vad på min att göra-lista?

När ska jag göra vad på min att göra-lista? Det beror på vilken kontext jag befinner mig, vilket plats eller utrustning jag har tillgänglig. Hur mycket tid jag har tillgänglig. Vilken energinivå jag har just nu. Vilka saker har högst prioritet av de jag kan göra...

Tim Ferriss sex tips till en effektivare vardag

Business Insider publicerade häromdagen en intervju med Tim Ferriss (The 4-hour work week) där de pratade om hur man får en effektivare vardag. Här är Tim Ferriss sex tips till hur du kan bli effektivare: Manage Your Mood Don’t Check Email in The Morning Before You...

3 Comments

3 Kommentarer

 1. Mia*

  Ämnet kändes intressant med tanke på hur mitt liv den sista tiden totalt dominerats av arbete, så jag gjorde mig mödan att titta på videon. Och den var trevlig. Tack för det! Och tack även för att det till slut dök upp något som inte handlar om att bli mer effektiv – jag har väldigt tydligt känt hur det stressat mig när du publicerat inlägg efter inlägg i detta härad. Jag har varit så stressad att bara frekvensen på dina inlägg gett mig andnöd (nästan, i alla fall), så det var fint med något som ger mig något positivt i stället för ökad stress. Metoder i all ära, men när man är stressad och pressad gör de lätt saker värre. 🙂

  Så… se gärna detta som min önskan om fler myspysinlägg för att balansera dina effektivitetsinlägg. 🙂

  Svara
  • Fredrik Forsberg

   🙂 Har ju faktiskt förekommit något inlägg om Lakrits också 🙂

   Svara
   • Mia*

    Ja, lakrits är inte stressande ens för mig, när jag går på högvarv. 🙂

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

News & Updates

Join Our Newsletter

Share This