Har du skrivit din 200-årsplan?

2012/07/05

Comments

Har du skrivit din 200-årsplan? Jag har inte gjort det.

Målaren och tecknaren Raghava KK har funderat på det ordentligt och här kan du se honom i hans TED Talk.

Raghava KK: What’s your 200-year plan? ”When I think of the future, I never see myself moving forward in time. I actually see time moving backward towards me.

200-årsplan

Tänk igenom hur du vill bli ihågkommen om 200 år och utgå från planen när du gör dina beslut. Framför allt gäller det vad som postas på nätet. Den snabba utvecklingen av internettekniken har gett fler möjligheter till att spara minnesbilder över hela nätet.

Related Posts

Se bortom gränserna – låt Caroline Casey inspirera dig

Jag började i somras att kika på TED-filmer, tyvärr lyckades jag inte med mitt #31xTED-försök, men jag hann i alla fall se några riktigt bra föredrag. Ett av dem är det grymt inspirerande föredraget från Caroline Casey. Hon är blind sedan födseln (ocular albinism),...

Är du riktigt arg? Gå ut och förändra världen!

Med orden "Är du riktigt arg? Gå ut och förändra världen!" avslutade Julia Mjörnstedt sin föreläsning på TEDx Almedalen i torsdags. Hennes gripande föredrag, som borde ses av fler, handlade kort om varför hon startade Ung Cancer och hur hon använder ilska som stark...

Testa en ny vana i 30 dagar: Se fler TED Talks-filmer

Jag vill titta mer på TED Talks-filmer - allra helst en om dagen. Så hur tänker jag lyckas med det? Jo, jag tänker testa konceptet: "Testa en ny vana i 30 dagar". Jag tänkte försöka sammanfatta vad jag tycker om respektive film här på bloggen och jag kommer att...

0 Comments

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

News & Updates

Join Our Newsletter

Share This