David Allen prokrastinerar

2012/09/23

Comments

Jag lyssnade häromdagen på The Proguides intervju med GTD-grundaren David Allen, där får man bland annat veta att han prokrastinerar och man får också ta del av hans 20-sekunders hisspitch:

”Stop using your psyche as your system. Your head is for having ideas, not holding them.”

Så, är du nyfiken på David Allen eller GTD,  hela intervjun hittar du här: http://proguide.io/interview-with-david-allen/ (intervjun är 24 minuter och går att ladda ned som mp3).

 

Related Posts

När ska jag göra vad på min att göra-lista?

När ska jag göra vad på min att göra-lista? Det beror på vilken kontext jag befinner mig, vilket plats eller utrustning jag har tillgänglig. Hur mycket tid jag har tillgänglig. Vilken energinivå jag har just nu. Vilka saker har högst prioritet av de jag kan göra...

Fem steg till en effektivare vardag

Du behöver bara de här fem stegen till en effektivare vardag: Samla in Bearbeta Organisera Gå igenom Göra Lite kortfattat om man inte har mer text än så, MEN, den texten har jag redan skrivit. 😀 Vill du veta mer om de fem punkterna som GTD (Getting things done)...

0 Comments

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

News & Updates

Join Our Newsletter

Share This