Om mig

Fredrik Forsberg heter jag – perfektionistisk tekniknörd med språkpolisiga inslag. Den här bloggen kommer jag använda till att bland annat yttra saker om personlig effektivitet, kundservice, support, kampsport och hundliv.

Arbete

Jag arbetar som konsult hos Infoflex Connect och är supportansvarig för två affärssystem, INFOFLEX GROSSIST och INFOFLEX FORDON, i bilbranschen hos Infoflex Data. Har arbetat där länge vilket gett mig goda kunskaper om vad som är bra kundservice och vad det skapar för värde för kunden.

Kampsport

Jag har tränat och instruerat mycket ju-jutsu i Älvsjö ju-jutsuklubb och försöker träna Krav Maga hos KM360 så mycket tiden och kroppen räcker till.

Hund

Jag är en lycklig hundägare till en vit herdehund. Han har lärt mig extremt mycket om hundliv och hundspråk. Utöver det är jag utbildad hundinstruktör så jag ska börja instruera hundägare på fritiden.

Twitter

Ni hittar mig på twitter under aliaset @frenil75

Share This